Winkelmand

Sluiten

Privacy policy

Privacy is een kwestie van vertrouwen. Zo! Home vindt jouw privacy zeer belangrijk en zorgt ervoor dat jouw persoonlijke gegevens goed beschermd worden. Wij verzamelen, verwerken en gebruiken jouw gegevens uitsluitend in overeenstemming met onderstaande voorwaarden, waarbij rekening is gehouden met de wettelijke bepalingen, waaronder de algemene verordening gegevensbescherming. Wij werken dagelijks aan de beveiliging van onze systemen en het zoeken naar kwetsbaarheden. Door zeer strenge toegangscontroles wordt gezorgd dat jouw persoonsgegevens alleen toegankelijk zijn voor medewerkers binnen ons team waarvoor deze noodzakelijk zijn. Jouw gegevens zullen nooit door Zo! Home worden verkocht aan derden. Zo! Home verstrekt jouw gegevens uitsluitend indien nodig voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Te allen tijde blijft Zo! Home verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Jouw gegevens worden door ons gebruikt om ervoor te zorgen dat jouw bestelling zo snel en eenvoudig mogelijk wordt afgehandeld en bezorgd. We gaan altijd zorgvuldig met je persoonlijke gegevens om. Hieronder leggen we je precies uit wat we met je gegevens doen. Mocht je na het lezen van het privacybeleid vragen hebben, neem dan contact op met onze klantenservice. 

Ons privacybeleid wijzigt wanneer dit door nieuwe ontwikkelingen van ons verwacht wordt. De meest actuele versie vind je op www.zohome.nl. Raadpleeg het privacybeleid regelmatig, zodat je op de hoogte bent van wijzigingen. Het privacybeleid is voor het laatst geüpdatet op 24 mei 2018.

Een overzicht van ons privacybeleid:
1. Wie is verantwoordelijk voor verwerking van persoonsgegevens?
2. Wanneer is het privacybeleid van toepassing?
3. Persoonsgegevens
3.1. Bestellingen
3.2. E-mail
3.3. Dienstverleners
3.4. Overige gegevensregistratie
4. Welke rechten kun jij uitoefenen met betrekking tot jouw gegevens?
4.1. Recht op informatie
4.2. Recht op inzage
4.3. Recht op correctie
4.4. Recht om bezwaar te maken
4.5. Recht op dataportabiliteit
4.6. Recht op beperking
4.7. Recht om vergeten te worden
4.8. Recht om een klacht in te dienen
5. Cookies
6. Google Analytics
7. Google AdWords
8. Beveiliging
9. Contact

1. Wie is verantwoordelijk voor verwerking van persoonsgegevens?

Zohome Webshop B.V. (hierna Zo! Home of wij genoemd), gevestigd aan De Hoge Brug 38c, 6581 AJ Malden, Nederland, is verantwoordelijk voor de verwerking van gegevens zoals beschreven in dit privacybeleid.

2. Wanneer is het privacybeleid van toepassing?

Het privacybeleid is van toepassing op alle persoonsgegevens die door Zo! Home worden verwerkt van iedereen die contact heeft, of heeft gehad met Zo! Home. Hiermee worden alle bezoekers en klanten bedoeld. Persoonsgegevens worden verwerkt met de volgende doelen:

  • Het afhandelen van een bestelling en betaling;
  • Het verzenden van e-mails over acties en productinformatie;
  • Je te kunnen bellen of e-mailen om jou van informatie te voorzien ten behoeve van (wijzigingen van) je bestelling;
  • Goederen bij je te kunnen afleveren;
  • De website verbeteren en het aanbod van producten en diensten afstemmen op jouw voorkeuren op basis van jouw gedrag op de website.

3. Persoonsgegevens

Persoonsgegevens zijn alle informatie die bekend zijn over jou. Hierdoor ben jij als persoon te herleiden. Dit kunnen je naam, telefoonnummer, adres en e-mailadres zijn, maar ook andere gegevens, zoals je IP-adres, klantnummer, bestelgeschiedenis en surfgedrag. De gegevens ontvangt een bedrijf direct van jou, als je een website bezoekt, een account aanmaakt of wanneer je contact opneemt met een klantenservice.

3.1 Bestellingen

Wanneer je iets bij ons bestelt, hebben we bepaalde gegevens van je nodig om jouw bestelling te kunnen bezorgen, je op de hoogte te kunnen houden over je bestelling en indien je een artikel wilt retourneren. Wij hebben deze gegevens van je nodig om een overeenkomst te kunnen sluiten. Omdat de wet dit beschrijft, dienen wij deze informatie 7 jaar te bewaren. In ons geval geldt dat wij je naam, geboortedatum, e-mailadres (en bijbehorende e-mailvoorkeuren), afleveradres, betaalgegevens en eventuele cadeaubonnen opslaan. Deze worden allen, samen met je bestelgeschiedenis in je account opgeslagen. Zo heb je inzicht in al je aankopen. Om het voor jou zo gemakkelijk mogelijk te maken, bewaren wij je gegevens in jouw account zo lang je actief klant bij ons bent. Dit houdt in dat wanneer je account 7 jaar inactief is, je gegevens door ons worden verwijderd. Daarnaast kun je altijd een verzoek doen tot verwijderen van je gegevens bij onze klantenservice.

3.2 E-mail

Af en toe hebben we nieuws dat we graag met je willen delen, bijvoorbeeld een aanbieding omdat het bijna Moederdag is of nieuwe producten die we hebben toegevoegd aan ons assortiment.

Wij kunnen informatie in deze e-mails zodanig aanpassen, zodat deze informatie bevat waarvan wij denken dat jij dit interessant vindt. Dit kan op basis van producten die je onlangs bekeken hebt, in je winkelmandje hebt geplaatst of gekocht hebt.

Deze e-mails ontvang je alleen wanneer je hiervoor ingeschreven staat. Je kunt je hiervoor aan- en afmelden in je account. Voor het verzenden van e-mails maken wij gebruik van het "double optin"-principe. Dit houdt in dat wij je pas e-mails toesturen wanneer je in onze emailbevestiging door het aanklikken van een link bevestigt dat wij de nieuwsbriefservice moeten activeren.

Als je een artikel hebt besteld, ontvang je alleen e-mails welke gebaseerd zijn op je bestelling. Deze kunnen informatie bevatten over de verzorging van het artikel of een ander artikel dat goed bij jouw aankoop past.

Je kunt door ons benaderd worden om vrijwillig mee te werken aan een markt- en klanttevredenheidsonderzoek. Deze data wordt uitsluitend voor statistische doeleinden van Zo! Home gebruikt. De door jou gegeven antwoorden worden niet opgeslagen met jouw e-mailadres en niet aan derden verstrekt of openbaar gemaakt. Na het afronden van het onderzoek zullen alle gegevens welke verkregen zijn vernietigd worden. Hierdoor blijft de data volledig anoniem.

3.3 Dienstverleners

Wij werken samen met distributie- en logistieke partners. Montapacking Oosterhout B.V., Weide 30, 4206 CJ Gorinchem, zorgt ervoor dat jouw bestelling zorgvuldig wordt ingepakt. Zij krijgen je naam, adres, klantnummer, bestelnummer en bestelling te zien. Montapacking verwijdert je persoonlijke gegevens die bij hen bekend zijn 90 dagen na verwerking van je bestelling. Vervolgens wordt je pakket op het aangegeven afleveradres bezorgd. De postbezorger krijgt jouw naam en afleveradres te zien.

3.4 Overige gegevensregistratie

Wanneer je onze website bezoekt, worden bepaalde gegevens geregistreerd en opgeslagen. Met het oog op de veiligheid van het systeem wordt bijvoorbeeld tijdelijk de domeinnaam of het IP-adres van de computer opgeslagen waarvan de aanvraag afkomstig is. Deze gegevens worden uiterlijk na 7 dagen gewist. Ook eventueel ingevoerde gegevens, de datum van de aanvraag, de http-antwoordcode, de website vanwaar de computer op onze website komt en tot slot de verzonden datahoeveelheid (bytes) worden geregistreerd en opgeslagen. Analyses van het gebruiksgedrag vinden uitsluitend geanonimiseerd plaats. Hierdoor kunnen wij ons informatieaanbod afstemmen op interesse van de lezers.

4. Welke rechten kun jij uitoefenen met betrekking tot jouw gegevens?

Jouw gegevens worden gedurende 7 jaar bewaard, na je laatste aankoop of activiteit op onze website. Je hebt het recht hierover bezwaar in te dienen. Dit kun je doen door contact op te nemen met onze klantenservice.

4.1 Recht op informatie

Je hebt recht op een duidelijke uitleg over hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten jij hierop kunt uitoefenen. Daarom hebben wij uitgebreid uitgelegd welke gegevens we van jou verzamelen en hoe we met jouw gegevens omgaan.

4.2 Recht op inzage

Jij hebt recht op inzage, daarom mag je jouw gegevens die bij ons bekend zijn altijd opvragen.

4.3 Recht op correctie

Je mag ze ook altijd corrigeren als je gegevens onjuist, verouderd of onvolledig zijn. Dit kun je doen in je account.

4.4 Recht om bezwaar te maken

Je hebt het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van je gegevens als je het niet eens bent met de manier waarop wij dit doen. Deze aanvragen zullen wij zo spoedig mogelijk verwerken.

4.5 Recht op dataportabiliteit

In het kader van de overeenkomst die je met ons hebt gesloten, heb jij het recht om je gegevens te kunnen ontvangen, zodat jij deze voor je eigen administratie kunt bewaren. Je ontvangt van ons dan je naam, adres, e-mailadres, geboortedatum en je bestelgeschiedenis.

4.6 Recht op beperking

Wegens het recht op beperking mag jij ons verzoeken om jouw gegevens wel te bewaren, maar niet te gebruiken.

4.7 Recht om vergeten te worden

Je hebt ook het recht om ons te verzoeken om alle gegevens die we van je bewaren, te verwijderen. Wanneer je dit verzoek indient, zullen wij alle gegevens die tot jou herleidbaar zijn, behalve de gegevens die wij op basis van de wet moeten of mogen bewaren, verwijderen.

4.8 Recht om een klacht in te dienen

Indien je het oneens bent met de manier waarop wij met jouw gegevens omgaan, mag je hiervoor een klacht indienen. Het liefst lossen we dit zelf met je op, door middel van onze klantenservice. Mocht dit niet werken en je wilt het graag op een andere manier oplossen, dan kun je je richten tot de Autoriteit Persoonsgegevens.

5. Cookies

Zo! Home maakt op de website gebruik van functionele, analytische en tracking cookies. Cookies zijn kleine tekstbestanden die zijn opgeslagen in de cache van het browser van je computer, tablet of smartphone. Hierdoor kunnen wij de website op jou afstemmen. Dit maakt een volgend bezoek aan onze website voor jou gemakkelijker, doordat bijvoorbeeld eerder ingevoerde zoekopdrachten bewaard worden.

Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Ook kun je alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Voor een bezoek aan de website hoeft je computer geen cookies te accepteren. Het gebruik van het winkelmandje en het plaatsen van een bestelling kan echter alleen wanneer cookies geaccepteerd zijn. De meeste door ons gebruikte cookies worden na het einde van de browsersessie (wanneer je het browser afsluit) automatisch van de vaste schijf van je computer gewist. Er bestaan echter ook cookies die op de vaste schijf van je computer blijven staan. De vervaldatum is voor jouw gemak ingesteld op een datum in de verre toekomst (enkele jaren). Bij een nieuw bezoek wordt vervolgens automatisch herkend dat je al eerder op onze website was en welke invoer en instellingen je voorkeur hebben (zogenaamde permanente cookies). Dankzij deze permanente cookies hoef je bij volgende bestellingen niet opnieuw je wachtwoord in te voeren of formulieren met je gegevens in te vullen.

Je browserinstellingen bieden je de mogelijkheid het gebruik van cookies te beperken waardoor je mogelijkerwijs niet meer resp. slechts beperkt gebruik kunt maken van ons aanbod. Cookies kunnen in de browserinstellingen worden gewist. Volgens de wet mogen wij cookies op jouw apparaat opslaan als ze noodzakelijk zijn voor het gebruik van de site. Voor alle andere soorten cookies hebben we je toestemming nodig. Jouw toestemming geldt voor het volgende gebied: www.zohome.nl

6. Google Analytics

Zo! Home maakt gebruik van Google Analytics, een dienst van Google, Inc. (hierna: "Google"). Google Analytics maakt gebruik van cookies, d.w.z. tekstbestanden die op je computer worden opgeslagen, waarmee een analyse van je gebruik van ons internetaanbod mogelijk is. De door cookies gegenereerde informatie over jouw gebruik van www.zohome.nl (inclusief uw IP-adres) wordt naar een server van Google in de VS verzonden en daar opgeslagen. Google gebruikt deze informatie om je gebruik van de website te analyseren, rapporten over de websiteactiviteiten voor ons op te stellen en overige diensten op het gebied van website en internetgebruik aan ons te leveren. Google combineert je IP-adres in geen geval met andere gegevens van Google. Door middel van de desbetreffende instelling in je browsersoftware kun je verhinderen dat cookies worden geïnstalleerd; wij wijzen je er op dat je in dat geval niet alle functies van onze website volledig kunt gebruiken. Door het gebruik van de Zo! Home website ga je ermee akkoord dat de over jou geregistreerde gegevens door Google worden verwerkt op de wijze en voor de doeleinden zoals hierboven omschreven.

7. Google AdWords

Zo! Home maakt gebruik van Google AdWords, een dienst van Google, Inc. (hierna: "Google"). Wanneer je onze website bezoekt via een advertentie op Google, plaatst Google AdWords een cookie in je browser, die ervoor zorgt dat er statistieken worden bijgehouden over het gebruik van www.zohome.nl. Hierin worden onder andere het aantal registraties en eerste aankopen op onze website gemeten, als gevolg van specifieke AdWords. Meer informatie hierover kun je vinden op http://services.google.com/sitestats/nl.html

8. Beveiliging

Wij hechten veel waarde voor jouw vertrouwen. Daarom streven wij ernaar jouw persoonlijke gegevens te beschermen. Wij hebben hiervoor een Secure Socket Layer (SSL)-encryptietechnologie en andere middelen om alle gegevens die we mogelijk over jou verzamelen, te beschermen. Daardoor weten we zeker dat jouw persoonlijke gegevens worden beschermd tegen ongeautoriseerde toegang, ongepast gebruik of ongepaste openbaarmaking, ongeautoriseerde wijziging, onwettige vernietiging of onopzettelijk verlies. Wij doen erg ons best om je te beschermen, maar helaas is het internet een open systeem. Dit wil zeggen dat wij niet kunnen garanderen dat jouw persoonlijke gegevens niet door anderen onderschept kunnen worden.

9. Contact

Als je vragen of opmerkingen hebt, graag meer wilt weten over hoe jouw persoonlijke gegevens worden gebruikt, of als je toegang tot je persoonlijke gegevens wilt hebben, deze wilt laten corrigeren of verwijderen, kun je contact met ons opnemen via [email protected] of bellen naar +26 870 0151.


Hallo daar!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief